Kvinnor med feministiska glasögon på – i ett alldeles eget Livsrum – beläget i det Offentliga Rummet.


semla.jpg

”Det var egentligen bara en tidsfråga, och nu har det slutligen hänt.”

meddelar en uppbragt talesperson för männens nätverk. Det är inte jordbävningskatastrofen i Japan han pratar om, inte tsunamin och inte eventuella härdsmältor i exploderande kärnkraftverk.

Nej det har kommit till nätverkets kännedom att flera pojkar på Gotland blivit utan semla på sitt lokala fritidshem.

”Sverige har tappat fattningen helt, och har börjat mobba halva befolkningen, utan att ens skämmas för det.”

dundrar talesmannen vidare.

Bakgrunden är att den internationella kvinnodagen inföll på samma dag som fettisdagen. På fritidshemmet i Hemse ville man dagen till ära fira flickorna lite extra. Vid mellanmålet den dagen fick gossarna gå till det vanliga melliset och flickorna fick en semla.

”På ett fritids på Gotland har barnen firat internationella kvinnodagen, genom att ge flickorna semlor och pojkarna knäckebröd!”!

rapporterar därför talesmannen.

I Livsrummet vet vi inte om fritidshemmet premierar pojkarna med någon extra kaka vid den internationella mansdagen, det framgår ingenstans. Det vi däremot reagerar på är att barnens vanliga mellanmål verkar vara så trist, överhuvudtaget – för både flickorna och pojkarna…

En mamma (vars söner fick gå och äta vanligt mellis den dagen) tar nu sina pojkar ur verksamheten, dels för att hon ändå är hemmavid när sönerna upptog två fritidsplatser. Det är säkert bra för pojkarna att få vara hemma och mysa med sin mamma, kanske blir det semlor också… Säkert bra för fritids också. Där är antagligen alldeles för mycket ungar ändå. Tidigare kunde en fritidsavdelning bli fullsatt, men det är stört omöjligt numera. Det som kallas ”positiv förtätning” betyder att man skriver in fler och fler barn på daghem eller på fritidsavdelningar. Så det blir säkert bra för Hemse-fritidset att lätta upp lite på den förtätade stämningen.

Härom dagen (slumpvis den 8 mars) fastställde nyss nämnde talesperson att kvinnor i allmänhet lider av penisavund. Detta grundar han att på att två kvinnor hade nämnt ordet ”snopp” mer än en gång i en text. Gör man så vill man ha en penis, fastslår talespersonen. Kan det vara något som han snappat upp i sin psykdoktorsutbildning?

”Misandrins paradoxala penisfixering”, förklarar han snusförnuftigt.

I Livsrummet häpnar vi. Vi vill verkligen inte ha någon penis, vi gillar vår vanliga trevliga standardutrustning. Här trivs vi bäst i original. Men däremot funderar vi också på alla män som i så fall uppenbarligen vill ha en vagina….tankar kan svindla.

Underligt är det. Här i Livsrummet vet vi just inget huruvida folk i allmänhet vill byta bort sitt könsorgan och talespersonen själv säger ju att han är doktor…??

Och nu vill han ha hjälp att sprida sina bisarra och ”misgynistiska” åsikter. Har han verkligen tänkt över det…?

Förövrigt tar Östersjötorskarna numera färjan när de ska över till Åland. De är nog inte så hotade som förespeglats.

Det blir slumpvis Viking Lines båt Amorella.

Tänk vad torsken kan nuförtiden- åka hit och dit… och en massa provtorskande journalister från Expressen följer med.

Annonser

Kommentarer till: "Livsrummet trivs bäst i original." (8)

 1. Tänk vad jag tror , konspiratoriskt lagd som jag är, att vissa bull-män gärna vill att kvinnor ska vara avundsjuka på livet på en pinne. Penisavundteorin är ju lika gammal som det har funnits knäppskallar för övrigt…Torskarna ska hålla sig i Östersjön, inte på, så dom börjar närma sig sitt rätta element.Tror att Expressen-journalisten tyckte detta var jättespännande, han lät förresten ganska lik ett dagisbarn.hälsn Shed ( Zedh;) )

 2. Evor i Livsrummet sa:

  Penisavundsproblem och oidipusteorier är väl något som Freud har hittat på.Men härinne fäster vi inte så stort avseende på varken det ena eller det andra.

 3. Föga förvånande att begreppet ”penisavund” är myntat av en…man.Jag har aldrig mött en kvinna som lider av penisavund. Och de som skriker mest om penisavund, är ju de män man definitivt inte skulle kunna vara avundsjuk på. IQ Fiskmås, trots doktorstitlar och annat. Se exempel ovan. Bull Pilling börjar bli lika desperat som Stolle-Pär i sitt frenetiska kvinnohat. Själv skulle jag skämmas.Är man avundsjuk på att man inte får en semla, så ser man nog ”orättvisor” överallt. Vagina-avund.

  • Evor i Livsrummet sa:

   Det är nog mest män som är penisavundsjuka på varandra. Här inne har vi aldrig ens hört talas om någon kvinna som skulle lida av p-avund och då har vi träffat väldigt många kvinnor.

 4. Det är ju inte bara myntat av en man. Det var ju en fullständigt sexfixerad pedofil som kom på att kvinnor nog lider av penisavund. Nä det rör sig tydligen mer om en penisskam.

  • Evor i Livsrummet sa:

   Är det Freud (med den avlagda förförelseteorein) du avser?? En annan galning var Albert Kinsey och hans rapporter (speciellt de delar som berör barn) …Brrrrrrr……….

 5. Ja jag menar Freud.Var Kinsey också en galning?? Det visste jag inte. Måste kollas upp! Har du nåt lästips?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Etikettmoln

%d bloggare gillar detta: