Kvinnor med feministiska glasögon på – i ett alldeles eget Livsrum – beläget i det Offentliga Rummet.


        bard med ridhjälm.jpg

Alexander Bard (tillsammans med Oscar Swartz) lanserar sig idag, på Expressen Debatt, som en person ”med gedigen erfarenhet av att sälja sex”.

Här i Rummet undrar vi, vem är det som är sugen att handla??

Bard tycker inte att Gudrun Schyman ska vara med på Pridefestivalen eftersom hon har uttryckt att hon stödjer sexköpslagen. Det uppges vara ett hån mot sexsäljarna. Dessutom tycker Bard att alla andra politiker som stödjer den svenska lagen också ska stanna hemma. Den lagen borde inte gälla homosexuella män alla fall som uppges vara ”välutbildade killar som tycker det är kul att sälja sex”. Inom det politiska parti där Bard verkar har han medhåll från bland annat Camilla Lindberg i sexlagsfrågor. Vi vet inte om hon också jobbar i någon gedigen affärsverksamhet i Borlängetrakten. Inte heller känner vi till om detta är en allmän Folkpartistisk hållning.

En annan gedigen sexhandlare, fd länspolischefen Göran Lindberg, fick sin dom idag i Södertörns Tingsrätt. Lindberg fick 6,5 års fängelse och ska betala 300 000 sammanlagt till tre av målsägarna.

Annonser

Kommentarer till: "Livsrummet om "gedigna sexhandlare"" (4)

  1. Nja, jag vet inte helller, det kan ju vara så att det bara är folk som tycker så, folk som tar parti helt enkelt, ungefär som Alexander Bard, han tar ju parti i tid och otid för diverse frågor.

  2. Evor i Livsrummet sa:

    Du har helt rätt. Parti i tid och i otid.

  3. Camilla Lindberg heter hon…. 🙂 Kul fråga om nån vill köpa Alexander Bard. Ingen vid sina sinnes fulla bruk tror väl på att han kan försörja sig på att sälja sex, men man kanske skulle anmäla honom till skatteverket så han tvingas redovisa sina svarta försäljningsinkomster …muhahaha

  4. Evor i Livsrummet sa:

    Helt rätt Anna, Camilla heter hon. Vi ändrar genast.Ett köp av en Bard kanske räknas som en hushållsnära tjänst? Alexander Bard har eventuellt blivit en hängselbyxRuta? Ett nyskapat Rut-injobb i Rutsystemet?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Etikettmoln

%d bloggare gillar detta: