Kvinnor med feministiska glasögon på – i ett alldeles eget Livsrum – beläget i det Offentliga Rummet.

Livsrummet ruljansar


drink-coffee.jpg

Vissa är nu tillbaka här i Rummet och ruljansar i Rummen.

Vilken sommar det har varit!

Först ut var Hovet som äntligen kunde ge ”torrdiskningen” ett ansikte. För oss här i Rummen var detta helt nytt, vi har ju bara hållit på med det andra sättet.

Sedan var det Fiskeriverket som verkar vara ett så festligt ställe att arbeta på.  De glada laxarna och de pigga mörtarna på Fiskeriverket hade, trots att man inte hinner med sig att kontrollera allt otyg med det olagliga fisket, orkat med att representera för 56.5 miljoner. Fantastiskt!

Här i Rummet hade vi aldrig tidigare hört talas om detta verk och dess viktiga uppgift och inte hinner vi representera i någon större utsträckning här heller.  Detta har medfört diskussioner i Rummet då flera varit intresserade av att söka plats hos detta glada gäng då det inom Rummen finns viss erfarenhet och kompetens inom abborrmetning ,ett betydande intresse för kalasering och en vana vid att hantera fula fiskar. Detta sammantaget gjorde att flera här tyckte sig vara som klippta och skurna för uppgiften.

Sedan var det Händelsen med vår, numera före detta, arbetsmarknadsminister Sven Otto Littorin som hade rekat på köttmarknaden. Men ord står mot ord sas det och då betyder det att detta tydligen inte ens har hänt på riktigt. Dessutom var det arbetsmarknadsministerns ord mot en vanlig kvinnas ord och då kan ju det som hänt nästan inte hända. Men om det som nästan inte hänt ändå har hänt så var det så länge sedan och Sven Otto var ju händelsevis så förvirrad då eftersom han varit osams med sin fru och därför kan det ju troligen inte ens hänt att han sexchattat under namnet Peter eftersom han bevisligen heter Sven Otto.  Och har det som inte hänt hänt så beror det antagligen på att lagstiftningen är fel och att kvinnan i stället borde lagföras som skattesmitare men det kan ju inte bli aktuellt eftersom inget har hänt. Och har något i alla fall hänt så var det ju före Rutornas hushållsnära tjänsters tid. Så de 2000 kronorna som Sven Otto inte betalade när det som inte hände kanske hände kan inte bli föremål för vidare utredning.

Polischefen, Göran Lindberg, som förutom klänningar hade väskor med obskyrt innehåll i sin garderob, har nu suttit i Tingsrätten i flera sekretessfyllda dagar. Dom väntas inom kort. Advokaten flaggar redan för lägre straff på grund av polischefens ålder. Göran är 63 år. Och det tycker vi här i Livsrummet är lite konstigt eftersom Göran verkat så pigg och vital för sin ålder i andra sammanhang. Huruvida han har möjlighet att få tillgång till sin vanliga viagrados att piggelina sig med inom kriminalvården känner vi inte till.

Annonser

Kommentarer till: "Livsrummet ruljansar" (2)

  1. Välkomna tillbaka, hoppas sommaren varit strålande så att ni ser lika glada och pigga ut som damen på bilden.Ni har väl händelsevis inte inmundigat starkare drycker än kaffe och ägnat er åt olovligt fiske heller hoppas jag!

  2. Evor i Livsrummet sa:

    Tack för det.Sommaren har varit väldigt mycket sommar så det känns nästan lite bra med moln och någon regnskur nu. Alla Evorna är inte på plats ännu och eftersom vi är ett något otyglat sällskap så ägnar vi oss hängivet och ohejdat åt olovligheter och glatt inmindigande av det mesta ;-D….

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Etikettmoln

%d bloggare gillar detta: