Kvinnor med feministiska glasögon på – i ett alldeles eget Livsrum – beläget i det Offentliga Rummet.


camilla.png

Camilla Lindberg, riksdagsledamot från Folkpartiet, slår till så här i valtider med lite val/torskfiske och med en lösning på sexköpslagen, som hon inte tycker fungerar alls.

Lagliga bordeller tycker hon skulle vara en bra idé. Det skulle ge de prostituerade både möjligheter till a-kassa och pensionspoäng anser Camilla.

Bland annat, tänker vi här i Livsrummet. Bland annat…

Vi tänker också på ”starta eget kurser”, (med tillhörande skattefinansierade ”starta eget bidrag”) yrkesutbildning, yrkesbeteckning, (kopuleringskonsulent, intimassistent, coituscontroler, komfortexpert, gökspecialist, umgängessakunnig…?) fortbildning, arbetsmiljöinspektioner, jämställdhetsplaner…

Praktikmöjligheter för arbetslösa eller praoelever och olika ”provapåprojekt” är också en tänkbar utveckling. I dessa dagar när arbetslösa ska ställas mot hela arbetsmarknaden kan det bli en möjlighet för folk i glesbygd att kunna uppfylla arbetslinjens visioner och kliva in på en ledig plats som utannonseras på någon bordell någonstans i landet. Vi är osäkra på vilka förkunskaper som kan tänkas vara nödvändiga, men arbetsförmedlingen kanske bistår med kunskapskontroller eller rådgivning i frågan? Erfarenhet inom verksamheten kanske måste styrkas på något adekvat sätt?

–          Om man verkligen vill hjälpa de mest utsatta i samhället så kanske det bästa är att ha bordeller med dörrvakter och läkarintyg på att man är frisk.

Så säger Camilla omtänksamt och här i Livsrummet hoppas vi på att det är kunderna som ska visa friskhetsintyg.

Tänker sig Camilla att detta kan bli ytterligare ett serviceområde för alla Rutorna förutom städning, fönstertvätt, barnpassning och hundpromeneringar? Eller är det Rötterna som ska kunna utvidga sitt verksamhetsfält?

Camilla slår fast att detta nya liberala förslag skulle ge de prostituerade i landet ett mer normalt liv när man slipper gömma verksamheten ”i mörka lokaler på undanskymda platser”. Antagligen tänker hon på att det vore trevligare att köpa kroppar i ljusa, luftiga och centralt lättåtkomliga lokaler.

För att åter igen tänka på glesbygdsbefolkningen som redan tidigare vant sig vid att, förutom att handla mat på tex lokala konsumaffären, även hämta post, sköta bankaffärer och köpa sprit, så kommer de nu att också kunna ta del av den lokala prostitutionen förslagsvis bakom mjölkkyldisken.

–          Prostitution har funnits i tusen år.

 Meddelar Camilla och menar därmed att det nu finns fog för legalisering.

I Livsrummet påminner vi oss om att det finns många saker som människor sysslat med i tusen år, trots att det varit förbjudet. Mord till exempel. Trots att det setts som förbjudet så har det ju ändå flitigt praktiserats. Kanske är det nu, i valtider, dags för en legalisering? Det görs ju ändå. Eventuellt ”i mörka lokaler på undanskymda platser”.

 

Väljer man att lägga sin röst på Folkpartiet kan framtida legala kroppsköp bli en verklighet i det Liberala Sverige. I alla fall om Camilla Lindberg från Borlänge får råda.

Hur ”verklighetens folk” inom Kristdemokraterna, ”de nya arbetarna” inom Moderaterna och ”de flitiga bävrarna” inom Centern ställer sig till detta är ännu okänt.

 

Tanken känns alltför svindlande för oss här i Livsrummet. Vi sätter på kaffet.

Annonser

Kommentarer till: "Livsrummet förvånas över torskfisket" (6)

 1. Ja, finns det genuskonsulter så varför inte koppluleringsexperter? Det känns betydligt mer verklighetsanpassat och trevligt.

 2. Evor i Livsrummet sa:

  Eller en kom-fortexpert?

 3. Islandsmamman sa:

  Tja, arbetslösheten skulle ju vara ett minne blott för det är ju bara att lägga sig ner och börja. Liten startkostnad och ingen ursäkt att ligga ensam hemma på sofflocket.Det är ett så dumt förslag att det f*n isar i tänderna. ”Har funnits i alla tider” *fnys*

 4. Evor i Livsrummet sa:

  Nåja, nåja Mamma på Isbiten. Har hon adekvat utbildning? 😉

 5. I vår lilla by tänker vi på att det blir väldigt effektivt att köpa in mjölkmaskiner och erbjuda män gruppsex tillsammans. Det finns utrumme för fyra män per maskin och den stänger av sig automatiskt efter 30 liter! Under tiden kan ju vi kvinnor ägna oss åt att arbeta mot prostitution. Kan man placera mjölkmaskinerna på torget så att det blir ljust och bra? Öppenhet är ju så himla bra, eller hur?

 6. Evor i Livsrummet sa:

  Vilket nytänkande Git. Och så rationellt. En inte så personalkrävande verksamhet med en kapacitet på fyra kunder samtidigt. 30 litersgränsen känns ju också något mer än rimlig. Torgplaceringen är samtidigt att betrakta som både luftig och central.Folkpartiet i lilla byn kanske har intresse för dina förslag?När det eventuella lokala projektet kommer igång hoppas vi här i Livsrummet på en delrapport från byn.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Etikettmoln

%d bloggare gillar detta: