Kvinnor med feministiska glasögon på – i ett alldeles eget Livsrum – beläget i det Offentliga Rummet.


Torskar i Huddinge

Åke, som är ett helt vanligt folkpartistiskt kommunalråd verksam i Huddinge kände sig sugen på damsällskap. Han blomqvistade därför runt på olika sajter som erbjöd träffar med gruppsex. Åke, som närmar sig de sjuttio, tyckte detta lät spännande och grupparbeten hade ju Åke tidigare stor erfarenhet av från både kyrkliga och kommunala sammanhang.Åke fick så småningom kontakt med den hjälpsamme mellanstadieläraren Eriksson som hade stor vana att arrangera gruppvåldtäkter i hemmiljö.

Så en dag i mars 2008 levererades en yngre flicka hem till Kommunalrådsåke. Hemma i Åkes vardagsrum hade fem äldre välbeställda vanliga män samlats för att titta på stämningshöjande strypporrfilm och för att gemensamt använda sig av den minderåriga flickans kropp i ett så kallat gangbang, det vill säga en gruppvåldtäkt. Åke hade förberett innan gästerna kom genom att lägga en madrass på golvet.Där våldtog de henne analt, oralt och vaginalt. Någon av deltagarna försökte också pressa in en knytnäve i flickans underliv.

Åke själv betalade 1 500 kronor vid leveransen. Den minderåriga flickan säger att även Åke sedan hade utnyttjat hennes kropp. Åke påstår att hon hittar på. Han säger sig inte heller ha märkt att flickan var så ung fastän hon var mer än femtio år yngre än honom.

Nu får Åke i alla fall sluta med att kommunalråda på direkten. Själv hade han tyckt att det varit mer lämpligt att råda vidare fram till årsskiftet då han ändå tänkt pensionera sig. Huruvida han kan fortsätta som ordförande i skolnämnden och i kyrkofullmäktige är ännu oklart.

I början av november 2009 dömdes han att betala dagsböter för försök (?) till sexköp. Här valde man att inte tro på flickan när hon uppgav att även kommunalrådet gangbangat i sitt vardagsrum. Trodde man eventuellt att Åke yrat omkring och gangbangat någon av de andra gubbarna i den lössläppta stämningen som rådde? De hade ju i alla fall åldern inne. Eller så verkade Åke kanske vara mer trovärdig i sitt uttalande att han betalt 1 500 för bara ett människoköpsförsök?

Nu stundar pensionering för Åke och man kan tänka sig att han får mer tid över för pensionärsträffar i vardagsrummet med varierat innehåll. Helt klart är emellertid att om Åke hade varit domare i Högsta Domstolen, då hade han fått sitta kvar.

I Livsrummet tänker vi; Råd, ruttnare, ruttnast och Dum, domare, dummast.

Annonser

Kommentarer till: "Ett vanligt kommunalråd i Huddinge." (6)

 1. Fan! Börjar mer och mer hålla med dem som tycker att det skjuts för lite, suck!

 2. Evor i Livsrummet sa:

  Hej MagganHär suckas det också! Jätthögt!!!

 3. Ibland.Bara ibland.Känns det som om människosläktet inte är nåt annat än ett stinkande gyttjehål fullt av slem.Men så minns jag att en liten rutten bit torsk kan få en stor och renskurad, vacker, ljus och solig och välkomnanade lägenhet att lukta som Dödens förhall.De är inte i majoritet, Åke-arna i världen, men de luktar VÄLDIGT ILLA.:-(

 4. Evor i Livsrummet sa:

  Du mamma på Island har så rätt. Det är en fasansfull odör runt detta torskstim. Vi såg just idag att Åke själv tycker att det hela är att betrakta ungefär som en trafikförseelse. Så vi hoppas och tror som dig att Åkarna är i mioritet men ibland undrar man…??

 5. Självklart är alla heeelt oskyldiga som köper sex, här får du reda på varför: http://bit.ly/7M9WZ Så måste det ju vara, eller?

 6. Evor i Livsrummet sa:

  Tack Tess, vi kollar listan och ökar vår insikt.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Etikettmoln

%d bloggare gillar detta: