Kvinnor med feministiska glasögon på – i ett alldeles eget Livsrum – beläget i det Offentliga Rummet.


 

                                     

Trots tidigare borttaget inlägg vidhåller Livsrummet att det är nödvändigt att gå ut med en skarp varning!

 

Vi uppmanar alla, att med alla till buds stående medel, undvika byn ”BYN”, belägen i närheten av Degerfors, i Värmland!

I ”BYN”, vars slogan lyder; ”BYN-idyllen som växer” blev två flickor utsatta för sexuella övergrepp av ett par som flickorna satt barnvakt åt.

Händelsen polisanmäldes och nu har domen fallit. Det blev fängelse för båda, mannen fick tre år och kvinnan sex månader. Ett skadestånd utmättes också.

Detta övergrepp föranledde att ”BYN”s missionsförsamlingar (det finns två sådana och dessutom en metodistförsamling) kände sig tvungna att agera. Överraskande nog till förövarnas fördel. De har tänt ljus och tillsammans i församlingen bett böner för våldtäktsmannen. Kyrkan ska dessutom, enligt Aftonbladet, ha uppmanat flickornas anhöriga att ”lösa situationen informellt” alltså inte polisanmäla, eftersom förövarna var fulla. Vilket tyvärr inte hjälpte, rapporterar våldtäktsmannens pappa, som också berättar att ”de flesta i BYN håller på vår son”. Offren och deras anhöriga, uppger till tidningen Aftonbladet att de känner obehag.

Detta är alltså en by med några hundra innevånare där de flesta innevånarna tycks anse att det är helt i sin ordning att utföra våldtäkter och sexuella övergrepp mot minderåriga personer och där man slår vakt om sina lokala våldtäktsmän.

Därför varnar Livsrummet nu för BYN i och uppmanar BYN till ett sloganbyte. ”BYN som Gud glömde bort” skulle ge en mer passande bild av det stora församlingslivet där, tycker vi efter att ha tagit del av Aftonbladets rapportering omkring händelserna som utspelats i BYN

 PS ”BYN ” heter egentligen – något annat  DS

Annonser

Kommentarer till: "Livsrummet omgrupperar och varnar för ”BYN”" (3)

  1. Tack, håll er för fan borta! Ingen av oss invånare av ”byn” vill ha idioter som dig(er) här. Vi är nämligen helt ”crazy” hela bunten och våldtar alla som passerar igenom och därefter samlas vi alla i en stor sekt och ber till gud. Så funkar livet i ”byn” så de är bäst ni håller er borta.Förövrigt så kan jag ju upplysa er om att församlingen inte har tagit någon sida överhuvudtaget utan har istället varit hos båda familjers anhöriga och stöttat. Hur kan man vara så trångsynt att man tror blint på vad aftonbladet skriver?Idioter! Håll er borta ingen vill ha er i närheten.

  2. Kära ”Anonym”, du behöver inte vara orolig. Självklart ”håller vi oss borta” från BYN. Du kanske inte observerade att vi varnade för besök där.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

Etikettmoln

%d bloggare gillar detta: