Kvinnor med feministiska glasögon på – i ett alldeles eget Livsrum – beläget i det Offentliga Rummet.


Doktor Carl Troilius som tingsrätten dömde till tre och ett halvt års fängelse för våldtäkt är nu även misstänkt för övergrepp i rättssak. I värsta maffiastil tros doktor Troilius ha städslat en gästarbetande elektriker som agent med uppdrag att få våldtäktsoffret att framstå som ”lättfotad” inför kommande förhandlingar i hovrätten. Det är mycket som är konstigt med den här doktorn.  Att hans sperma hittades inuti  offret efter hans ”behandling” förklarade han med att han onanerat på toaletten innan han startade ”undersökningen”. Det verkar vara konstiga rutiner vid den mottagningen. Annat var det förr. Då opererade doktorn och hans medarbetare så käckt i skojiga hattar, på bästa sändningstid på TV. Man gjorde om helt vanliga lodräta tuttar så att dom nu kunde stå rakt ut. Och alla tyckte att dom nya tuttarna såg mycket trevligare ut. I Livsrummet har vi bara den gamla sorten för annars skulle det bli så trångt här inne. Utrymmet i Livsrummet har sina begränsningar. Det skulle annars bli som om vi satt fast i en mycket liten bil tillsammans med minst fyra uppblåsta krockkuddar och det känns inte riktigt lika trevligt.

 

 

Kommentarer till: "Märkliga toalettrutiner och gästarbetande agenter" (8)

  1. Jag oroas också över doktorns hygien och handtvätt… Mycket som är snuskigt där…Doktorn har panik…ta en Sobril!

  2. Handtvätt? Brrrr…

  3. en läskig gubbe den där troilius…bra att han ska inom lås och bom!

  4. Vi håller med.

  5. Läkarstudenter som begått hatmord och läkare som våldtar – vart är vi på väg. Om han nu onanerat på toa innan undersökningen är det nästan lika illa, i alla fall om han inte tvättar händerna efteråt…Mie

  6. Man får helt enkelt göra olika typer av riskanalyser innan man uppsöker en vårdcentral.

  7. Tre och ett halvt år är ju ett skämt.. Men det sammanfattar väl ganska ackurat det svenska rätt-systemet.. Hmm.. dock kan man ju tycka att det skulle varit ännu trängre i bilen med några tjockisar i den.. Damer med bimbo bröst brukar väl i alla fall vanligtvis vara relativt slanka???

  8. I Livsrummet är inte alla så smala. Hälften av oss har en viss rondör…eller heter det pondus när det gäller damer…? Men direkta tjockisar i Livsrummet? Njaaa….fast vi jobbar på det så gott vi hinner och äter mycket gärna god choklad. Kram på dig J.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Etikettmoln

%d bloggare gillar detta: